Om oss

Hallbyggern AS ble etablert i 2019. Vi er et nytt selskap, men ikke nye i bransjen. Menneskene bak Hallbyggern har 20 års erfaring (siden 1996) med leveranser av lager og industribygg. Vi designer, utvikler, produserer og bygger haller laget av prefabrikkert kaldformet stål. Hallbyggern dekker hele verdikjeden fra design, produksjon til transport, montasje og ettersalgs-service. Våre bygg bruker 30% mindre stål, men de er like robuste og bærekraftige som et hvilket som helst annet stålbygg og leveres med de aktuelle snø- og vindlaster som gjelder i din kommune. Dette gjør at våre haller er enkle å transportere og montere.

Vi vet godt at kommunikasjon med kunder, klare prosesser og kvalitet i alle ledd er avgjørende for at alle involverte parter skal ha en behagelig reise som treffer på de målsetningene man har satt seg, enten det er budsjett, leveringstid eller suksessfaktorene i prosjektet.

Vi ønsker å tilpasse oss hverdagen til våre kunder og være en verdiskapende samarbeidspartner. Med engasjement og empati finner vi løsninger på planlagte og utforutsette utfordringer som dukker opp under prosessen. Med gode prosjektplaner, engasjerte prosjektledere, fleksibilitet og dyktige medarbeidere skal vi være en langsiktig samarbeidspartner og aktør i bransjen.

Ta kontakt for et pristilbud fra Hallbyggern for ditt neste prosjekt.