Ledige stillinger

Hallbyggern’s markedsandel og oppdragsmengde er økende. Av den grunn forsterker vi arbeidet med å videreutvikle våre prosesser og leveranser til kunder og prosjekter innenfor bygg-, landbruks- og anleggssektoren, og skal nå ansette en selger og 2 montører.

Stillingens markedsområde omfatter hele Norge. Du vil ha utstrakt kundekontakt og jobbe tett med dyktige kolleger innen salg, prosjekt, produksjon og montasje. 

Hovedoppgaver:

  • Salg, lage tilbud og oppfølging av tilbud mot kunder.
  • Styring av fremdrift i prosjektene for å sikre at leveransene er iht. kontrakt og at prosjektet leveres på tid og budsjett, samt innenfor avtalt omfang og til rett kvalitet.
  • Oppfølging av byggherre og entreprenører, samt koordinering av prosjektaktiviteter med alle involverte parter for å sikre god informasjonsflyt og effektiv utnyttelse av ressurser gjennom hele prosjektet. Vi er primært interesserte i kandidater med god erfaring og kompetanse fra ledelse av prosjekter innenfor bygge- og anleggsbransjen.

Du må beherske engelsk og bruk av datautstyr. Du må være positiv, serviceinnstilt, selvstendig og praktisk anlagt.

Vi kan tilby opplæring i inn- og utland, gode lønnsvilkår og gode forsikringsordninger. Vi mottar gjerne din CV / søknad på post@hallbyggern.no.